Capoeira hardcore in Underworld

•  

BHCB did it again! Inca o data in Underworld, cu 30 de oameni prezenti, cam aceiasi care ne vedem mai mereu la concertele hardcore. Am ajuns acolo pe la 21:00 si nu era nimeni inafara de trupe… chiar ma gandeam ca s-a intamplat ceva si nu se mai tine concertul. Am stat jumatate de ora cu o bere in mana si am privit la ce era in jur…

United and Strong

Apoi, pe la 22:15, lumea a inceput sa intre in sala si prima trupa s-a urcat pe scena. Din pacate, una din trupele care trebuiau sa cante, n-a mai ajuns din cauza unui accident rutier in Ungaria. Oricum, primii pe scena au fost United and Strong, din Berlin. E prima trupa de hardcore cu o tipa la tobe pe care o vad. Au sunat bine, chiar daca hardcore-ul lor e destul de simplu. Simplu, dar la obiect. Inca de la prima piesa lumea a inceput sa “danseze” si, chiar daca pe parcursul show-ului au lasat-o mai moale, per total a fost misto. Nemtii si-au facut treaba cum trebuie si s-au bucurat impreuna cu publicul de atmosfera.

Questions

Nu mult dupa berlinezi au urcat pe scena si brazilienii de la Questions, care canta un hardcore cu ceva influente metal si pe unele pasaje aveau ceva ritmuri “a la Sepultura”, care dadeau foarte bine. Vocalul a pus sala in miscare inca de la prima nota si cei 7-8 oameni care se agitau mai tare in fata n-au contenit sa faca haos. De vreo doua ori m-am trezit cu cate o talpa de adidas pe deasupra capului, iar circle pit-ul in jurul stalpului din mijlocul salii a facut deliciul serii. Pe final am primit o portie de doua cover-uri: Sepultura – Troops of Doom si o piesa de la Warzone, iar pentru ca publicul nu s-a multumit cu atat, au mai cantat “ca bis” o piesa de-a lor si piesa celor de la Warzone a doua oara. Si pentru ca sunt latini si sunt la fel de nebuni ca si noi, am facut o tona de poze cu trupa chiar in timp ce cantau si apoi si la final. Vocalul nu mai inceta cu “one more… ok?”, asa ca abia dupa vreo 5 poze am reusit sa plec si eu de acolo linistit.

Questions

Pot spune ca a mai fost o seara reusita de hardcore, in mica noastra “familie”.

Mai mule poze aici: QuestionsQuestionsUnited and StrongUnited and StrongUnited and Strong

Scris de: ursu' , 12 octombrie 2011

Ultima modificare: ursu' , 7 iulie 2012


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.