Despre noi


 

Manu – Trei Bețivi este de fapt o comunitate, un fel de “Gașca de la bloc” de bețivi cu ștaif. Gașca se adună la o bere craft sau un cocktail, la câte un concert sau un film bun. Iar dacă ești norocos, poți să participi la discuții și evenimente care vor rămâne în istorie: Lansări de viniluri și cărți, evenimente despre știință, povești cu și despre artiști. Este genul de loc din care îți este greu să mai pleci odată ce prinzi câteva nopți cu oameni și povești din toată lumea, multe dintre ele încheindu-se la răsărit. (2023)

Hariton – Nu am inventat noi berea dar o vindem și ne place să o bem. Nu am inventat noi muzica dar ne place să o împărtășim cu oricine. Nu am inventat noi filosofia, nici small talk-ul, dar le împletim frumos. Nu am inventat noi prietenia însă ne bucurăm de ea, mai ales când dăinuie peste ani. Pentru toate acestea, și nu numai, doar timpului și lui Vasile Lascăr 66 îi suntem datori (2021)

Ana – Povestea nu e complicata, Fri Kultur era printre putinele baruri din oras in care mai puteai sa asculti si altceva in afara de mult stiutele playlisturi ’’obosite’’ de prin majoritatea barurilor. Acum povestea se continua cu Trei Betivi, spiritul este acelasi, berea la locul ei, plus barmani simpatici. In fiecare duminica avem proiectii de filme, iar in cursul saptamanii, veti gasi la noi cate un concert acustic mai desucheat sau vreo proiectie a unui documentar muzical. Stay metal and mental :). (2018)

Ciprian – Inainte ne faceam veacul in Fri Kultur, acum ne facem veacul in barul Trei Betivi pe care tocmai l-am deschis :) (2016)

Sorin – site-ul treibetivi nu este unul de educatie, de cultura sau de teorie muzicala. Este un site sustinut de (oricat ar parea de surprinzator) niste betivi. Noi mergem la concerte de placere, nu din obligatie, iar faptul ca dupa aceste concerte apar pe acest site si niste recenzii este o intamplare, nu o datorie pentru noi sau un privilegiu pentru (putinii) cititori. Daca va plac aceste recenzii, foarte bine. Daca nu va plac, sunteti liberi sa va scrieti singuri altele mai bune. Acceptam orice critici, cata vreme exista butonul pentru approve comments. Pentru detalii, ne gasiti intr-un bar din apropierea voastra, in ziua vreunui concert. Suntem usor de identificat. Avem tricouri negre (in general) si cate o bere in mana. Hai noroc si stay metal \m/ (2009)

Ursu’ – Suntem trei prieteni carora le place sa asculte muzica si sa mearga la concerte, dar mai ales sa consume impreuna cateva beri cu orice ocazie. (2007)


Asta bem și ascultăm la Trei Bețivi …