Anti Craciunul 2.0

•  

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu-mi fac niciodata brad de Craciun. Nu mai intru in amanunte legate de semnificatia absurd-religioasa a acestei sarbatori comerciale, dar eu cand am ocazia, fac un fel de anti Craciun. O data am sarbatorit in Private Hell cu Radu acum 5 ani la Satan Claus Party cu mai multe trupe de metale. Acum, de cand avem lacasul nostru de cult si anticult, cel mai bun loc de antisarbatoare cre(s)tina este la bar.Sorin a sapat anul trecut prin arhivele muzicii si a pus cap la cap un playlist de aproape 6 ore care va rula in bar, am mai adugat si eu ceva zeci de piese, iar anul asta s-a alaturat si Ana la perfectionarea playlistului.

Cu totii stim ca in urmatoarele saptamani Craciunul ne va invada iar pe strada, in case, in magazine, la tv, pe internet, pe facebook, nu va mai fi loc neocupat de mos, va fi peste tot si nu va mai exista scapare. In toata aceasta isterie va mai exista totusi un loc sigur de refugiu si adapostire: Trei Betivi Bar. Am pregatit un playlist de peste 6 ore cu muzica care pune la colt Craciunul si isteria provocata de acesta: Tom Waits, Ramones, The Pogues, Lemmy, Type O Negative, NOFX, Amon Amarth si multi altii.

Luni, 25 Decembrie, in seara de Craciun va asteptam sa-l imbatam pe mos cu muzica de avangarda, alternativa, metal si parodii, cu un playlist facut special impotriva nesfarsitelor sarbatori de iarna.

Postat în:

Betivisme, Evenimente

Scris de: Ciprian , 19 decembrie 2017

Ultima modificare: Ciprian , 31 decembrie 2017


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.