Vader si nebunie morbida in Fabrica

•  

Nu scriu de obicei despre toate concertele la care merg dar cel de aseara merita mentionat. Din comoditate si pentru ca de obicei concertele incep cu intarziere am ajuns si eu mai tarziu, direct la Melechesh.

Desi, am venit cumva hotarat sa nu-mi placa aceasta trupa, acordurile lor orientale puse pe un black metal bine executat nu m-au lasat indiferent. Spun ca nu as fi vrut sa-mi placa deoarece nu-mi plac temele excesiv de mistice si oculte abordate de ei. In sala mirosea a tot felul de betisoare parfumate sau cine stie ce se ardea. Am o problema in sensul asta, daca o tupa canta pe teme cu care eu nu fraternizez sau chiar nu-mi plac prefer in general sa stau deoparte sau sa-i urmaresc pasiv. Nu pot insa sa nu recunosc ca mi-au placut destul de mult, muzical vorbind. Poate ca iau asta prea in serios, probabil pe criteriul asta ar trebui sa tai o serie de trupe din lista… Oricum Melechesh au fost cuceritori, vocalul si-a obscurizat excelent vocea, iar spre sfarsit la indemnul trupei s-au incins si niste rafale de pogo prin fata. Asta a fost cam ciudat pentru ca pe black nu prea-mi vine sa fac in general pogo, dar fiecare se manifesta cum ii place.

Cand eram pe la a patra bere au inceput si Vader. Nu pot sa spun ca i-am ascultat inainte, poate de cateva ori din curiozitate. Stiu despre ei ca sunt din vechea garda a death metalului si asta m-a si atras. Au aparut imbracati old school asa cum le sta bine metalistilor anilor ’80 si asta mi-a placut foarte mult. De la inceput s-a incins un pogo agresiv in care m-am vazut prins fara sa-mi dau seama. Aproape tot concertul m-am rupt si aruncat in toata lumea care se desfasura energic in fata. Imi imaginam chiar ca sunt la un concert Death sau Morbid Angel. Acordurile de death dement bine construite m-au alimentat tot timpul facandu-ma sa ma arunc cu fiecare ocazie intr-un pogo isteric si neobosit. Am facut si un crowd surfing, a fost un concert nebun, exact asa cum aveam nevoie.

Am mai baut o bere discutand aprins de muzica si aiurea iar pe la 2 noaptea am ajuns acasa unde am adormit pe aceleasi atrocitati morbide.

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

,

Scris de: Ciprian , 20 aprilie 2013

Ultima modificare: Ciprian , 20 aprilie 2013


One thought on “Vader si nebunie morbida in Fabrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.