Proof once again

•  

Nu prea aveam chef sa scriu nimic despre micul concert din Underworld dinaintea pastelui, dar mi-a dat link Ingy cu o filmare de acolo si m-am hotarat sa zic cateva cuvinte.

In deschidere au fost doua trupe de care n-am auzit – si pe care nu le-am auzit – Raizing Hell si Dark Fusion. Nici una din ele n-avea bassist, iar cea de-a doua n-avea nici tobar, totul era facut pe computer. Asa ca, cu parere de rau pentru cele doua trupere din deschidere, am stat afara la o bere cu baietii din Proof.

Apoi, pe la 22:30 am mers jos sa ne distram. Si distractie a fost, de la un capat la altul: imbranceli, alergaturi, cazaturi si… Cel mai tare a fost ca i-am luat pe toti din trupa pe sus si le-am facut putin crowd surfing, desi eram doar 10 oameni in fata. Da, pana si pe tobar l-am luat pe sus, ca ramasesera restul din trupa surprinsi ca nu se mai auzeau tobele. Ha! Apoi era sa ne rupem spatele cu Fane, chitaristul, dar totul a fost bine pana la urma. Am avut chiar si bis cu doua piese. Ce sa mai zic, a fost beton!

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: ursu' , 14 aprilie 2012

Ultima modificare: sorin , 15 iulie 2012


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.