Proof once again

•  

Nu prea aveam chef sa scriu nimic despre micul concert din Underworld dinaintea pastelui, dar mi-a dat link Ingy cu o filmare de acolo si m-am hotarat sa zic cateva cuvinte.

In deschidere au fost doua trupe de care n-am auzit – si pe care nu le-am auzit – Raizing Hell si Dark Fusion. Nici una din ele n-avea bassist, iar cea de-a doua n-avea nici tobar, totul era facut pe computer. Asa ca, cu parere de rau pentru cele doua trupere din deschidere, am stat afara la o bere cu baietii din Proof.

Apoi, pe la 22:30 am mers jos sa ne distram. Si distractie a fost, de la un capat la altul: imbranceli, alergaturi, cazaturi si… Cel mai tare a fost ca i-am luat pe toti din trupa pe sus si le-am facut putin crowd surfing, desi eram doar 10 oameni in fata. Da, pana si pe tobar l-am luat pe sus, ca ramasesera restul din trupa surprinsi ca nu se mai auzeau tobele. Ha! Apoi era sa ne rupem spatele cu Fane, chitaristul, dar totul a fost bine pana la urma. Am avut chiar si bis cu doua piese. Ce sa mai zic, a fost beton!

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: ursu' , 14 aprilie 2012

Ultima modificare: sorin , 15 iulie 2012


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.