Pantera @ Metalhead Meeting

•  

Da, nu credeam că o să-I văd vreodată live și cred că nici voi, dar s-a întâmplat. Și s-a întâmplat și mai bine, să pună Bucureștiul pe harta turneului \m/. Nimic nu părea prea tentant la Metalhead Meeting, așa că am fost doar la Pantera și Life of Agony. Pe Phil l-am mai văzut cu Down acum ceva ani, dar nu credeam să-l văd vreodată în formula asta. E greu să spui Pantera fără frații Abbott, dar tot e bine că se întâmplă … și până la urmă, de ce nu?

Cum am ajuns la Romexpo, n-am putut să nu observ hoardele de sute de jandarmi peste tot, ordonați în șiruri, unii la distanțe perfect ordonate de câte un metru între ei, ordonați în stilul ală comunist disciplinar, au înconjurat Romexpo-ul și l-au împânzit, de zici că urma un atac la bunul obștesc. Ai zice că Morrison a vrut dinadins să reconstituie atmosfera de la Monsters of Rock din Moscova din 91, cu sutele de jandarmi, veniți să păzească sataniștii.

În fine, am trecut repede de ei și am intrat chiar când au urcat monștrii pe scenă. Au început în forță cu A New Level. Nimic de reproșat odată ce am pătruns în preferențiala zonă A. Sunetul la înălțime, publicul la înălțime, trupa la mare înălțime iar Phil radia o energie fantastică.

Da, încă se discută de ce-a zis și ce-a făcut Phil acum mulți ani, white power and shit ce să zic, e un idiot talentat, dar nu e atitudinea tupei și nimic cu tentă rasistă nu se regăsește în piese.

Important e că avem ocazia să ne bucurăm de trupa care a revoluționat și marcat istoria metalului. Cu Rex și Zakk. Și ne-am bucurat. Am intrat și într-un mosh pit, am dat din cap cu Radu și Sorin, am urlat, am cântat, am trăit din plin unul din concertele nesperate dar mereu așteptate.

This Love, Yesterday Don’t Mean Shit, Fucking Hostile, Walk, Domination, Cowboys From Hell, n-am simțit că a lipsit nimic.

Show-ul s-a terminat în forță și valuri de entuziasm, cu anunțul lui Phil că vor reveni și pare că vor continua… Nici materiale noi Pantera nu sunt excluse. Am terminat seara într-un bar de hardcoreală cu Tase, Raj și Antonia. Nota 11 din 10 pentru concert!

Keep it up Pantera! \m/

Postat în:

Evenimente

|

Etichete:

Scris de: Ciprian , 19 iunie 2023

Ultima modificare: Ciprian , 30 iunie 2023


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.