Obituary la Arene

•  

Ii mai vazusem acum cativa ani in Pipera la Best Fest dar atunci eram prea alcoolizat sa-mi mai aduc aminte ceva asa ca abia asteptam sa-i vad iar, de data asta cu ochii mai limpezi. Din pacate in seara aia a trebuit sa pazesc proiectia Fight Club la bar, pentru ca dupa propriile reguli, cine organizeaza evenimentul trebuie sa fie si acolo. Dupa ce s-a ispravit am rupt usa barului si am alergat intr-un suflet la concert, dar din pacate am ajuns spre final.

Cand am intrat in arene am sarit direct in mosh pit, excitat si de tensiunea filmului de la care tocmai plecasem. Nici nu mai stiu pe ce piese am sarit timp de 20 de minute, dar death-ul ala old school de care eram insetat m-a facut sa ma izbesc de toata lumea de acolo, si invers. Pe scena si in public era plin de rafale de plete, iar chitarile inalte si vocea lui Tardy mi-au zgaltait creierii cum trebuie. Au fost si solouri de chitara lungi, aplauze peste aplauze, imbratisari si multe pene impartite.

Nu mai stiu cand am auzit strigandu-se iar Hai Dinamo Bucuresti, se pare ca dinamovistii sunt intr-adevar cei mai rockari si metalisti. Dupa concert am zis sa-mi iau si eu o bere dar se pare toate butoaiele si frigiderele erau deja secate si in jurul meu era plin de metalisti rupti de beti care urlau si injurau ca nu mai e bere pe nicaieri.

Imi pare rau ca n-am ajuns de la inceput dar imi pare bine ca am ajuns totusi spre sfarsit.

La plecare m-am intalnit cu o gasca mare de bulgari veniti cu o duba din Sofia pentru concert si dupa aia am ajuns in fabrica si private hell, unde am petrecut toata noaptea cu oameni pusi pe metale, pe un pusti l-am lasat dimineata la gara, venise de undeva din Tulcea doar pentru Obituary. \m/

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: Ciprian , 2 decembrie 2016

Ultima modificare: Ciprian , 5 decembrie 2016


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.