Napalm Death @ Wings

•  

Pentru ca domnul Billy Nazistul aka mihai pe acest super site nu a avut timp sa scrie o cronica a acestui concert, o sa o fac eu, chiar daca e putin cam tarziu. Dar stiti cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Deja e a patra oara cand i-am vazut pe Napalm Death si cred ca as merge sa-i vad si a suta oara. Din pacate n-am avut chef de trupele de deschidere, nu stiu de ce, asa ca m-am plimbat prin club cu cate o halba in mana si am stat la discutii cu Tase si cu alti cativa prieteni in asteptarea englezilor.

Nu stiu la ce ora a inceput concertul lor, dar a meritat asteptarea. Ma pregatisem pentru un concert cu multa mosheala, asa ca am venit cu mainile goale, cum se spune. Napalm au inceput concertul cu cateva piese de pe ultimul album si haosul a pornit inca de la prima piesa. Lumea sarea si dadea din picioare, din maini si din cap, se impingea, se alerga si asa mai departe. Apoi au urmat doua piese de pe FETO (cine nu stie ce e sa caute), pe care haosul a continuat. Am incercat in mai multe randuri sa pornesc un circle pit, dar nu prea am reusit, majoritatea metalistilor nestiind sa alerge in cerc sau poate din cauza alcoolului nu intelegeau ideea. Show-ul a continuat cu piese de pe Scum, de pe The code is red, Harmony Corruption si asa mai departe. A, da, a fost si o piesa cover – Lowlife – (inafara de Nazi Punks) de pe albumul “Leaders Not Followers: Pt. 2”. Si bineinteles ca nu putea sa lipseasca Suffer The Children, pe care multi stiau versurile si le-au cantat impreuna cu Barney. Tot la piesa asta a iesit in sfarsit si un circle pit cat de cat reusit.

La final toata lumea era super transpirata, iar eu, iesind afara, mi-am stors tricoul si nu-mi venea sa cred cat de ud era. A fost inca o seara grindcore de calitate si pot spune ca a iesit mult mai bine decat acum trei ani in Becker Brau, pentru ca sunetul a fost mai bun, sala perfecta, iar lumea mai multa si mai cu pofta…

As vrea sa pun si un PS: SA MA PIS PE CEI CARE FAC LUMINILE IN WINGS! SUNTETI DE CACAT!

PS2: Respecte, Hefe! (si multumim inca o data lui Vlad pentru ca filmeaza la concerte)

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: ursu' , 19 septembrie 2011

Ultima modificare: ursu' , 7 iulie 2012


One thought on “Napalm Death @ Wings

  1. Pe mine ma atrag Napalm datorita atitudinii constant anarhiste, anti-rasism, anti-represiune, anti-razboi, anti-religie si anti-ignoranta in general . M-am bucurat mai mult de latura punk a concertului … asta daca asa ceva exista … infundat undeva in grindcore-ul zogomotos si extrem.

    Mi-a placut cand vocalul a spus ca mai toate guvernele sunt conduse de frica .., apoi au cantat The Cod is Red, Long Live the Code!

    Au mentionat fosta Securitate din Romania si faptul ca noi intelegem foarte bine ce inseamna represiunea. Au cantat despre intoleranta, ignoranta, crime … m-am conumat nervos pe When All is Said and Done .. pe Nazi Punks Fuck Off!! (unless you fucking think…)

    Aaa, mi-a mai placut ca si-au exprimat clar si tare atitudinea ateista cu care am rezonat din plin!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.