Trei prințese la Trei bețivi

•  

Trei prințese la Trei bețivi!

Cam câte o prințesă pentru fiecare bețiv care se respectă. Depănăm ,,Povești de adormit adulții” până cădem sub masă! Cine cade primul, este trezit cu manele rele.

‘Acum, serios vorbind, vă invităm la un stand-up melody cu miere, sare și piper, după un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena Leana Albu. Făt-Frumos, împărații și fetele lor, Mumă-Pădurii, Zmeul și alte personaje care ne-au bucurat copilăria, încă trăiesc printre noi! Ce mai fac ei în zilele noastre, prin ce baruri mai beau, veți află de la cele trei artiste elitiste (sau etiliste, ca să fim în ton cu localul!).

Spirit ludic „iremediabil” și inepuizabil, jurnalistă și cantautoarea Iulia Bădulescu da viață poveștilor sale cu un condei ironic și de multe ori autoironic, având totdeauna un mesaj bine inspirat și profund, ce lasă observatorului un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și „feng-shui”, așa că… pregătiți-va să fiți surprinși!

Dana Florian, compozitoare, instrumentistă, cântăreața și textieră, este îndrăgită de public atât pentru vocea să „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin. Cu două albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirmă un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.

Absolventă a Conservatorului bucureștean, Elena Leana Albu este o muziciană carismatică, violonistă de excepție, cântăreață, pianistă, chitaristă, compozitoare, creatoare de poezie și proză și din ce în ce mai mult, actriță – altfel spus, o artistă completă și complexă, o prezența garantat cuceritoare la fiecare apariție pe scenă.
Atenție, acest proiect muzical se consumă cu maximă luciditate!

La final, prințesele sunt pregătite să li se facă cinste, așa că, liber la donații!’

Postat în:

Evenimente

Scris de: Ciprian , 16 octombrie 2022

Ultima modificare: Ciprian , 21 octombrie 2022


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.