Slayer la Arenele Romane

•  

Hai sa vedem daca-mi mai amintesc cate ceva pentru ca au trecut cateva saptamani. Pentru ca Billy n-a mai scris nimic despre concertul Slayer de la Arenele Romane, o sa incerc sa scriu eu cateva randuri. Am ajuns acolo in timp ce cantau romanii de la Avatar. Imi amintesc ca se auzeau foarte infundat si totusi sunau foarte bine. Sigur ar fi fost mai bine daca sunetul ar fi fost unul mai normal. Nu stiu de ce, in general headerii se aud mereu cel mai bine, iar trupele din deschidere nu. Sunt si exceptii, ce-i drept, dar de cele mai multe ori nu. Au urmat H8 care au cantat si hardcorizat cate ceva despre senzatii, viata, betii, vicii, atitudine si au terminat incurajand lumea sa cumpere discurile trupelor pe care le asculta, sa mearga la concerte.

Daca pana atunci puteam sa iau bere dupa bere, momentul m-a prins la o coada imensa. In fine, am ajuns cu 2 pahare in mijlocul arenelor asteptand intrarea Slayerilor. Adevarul este ca inceputul m-a luat pe nepregatite, berile mele au inceput sa zboare in mai multe directii iar eu incercam sa salvez ce se mai putea. Mi-a placut sa vad atata lume furioasa, pusa pe treaba, si foarte multi pusti prezenti.

Nu eram eu in cea mai buna forma pentru concert, dar mi-a placut mult ca haosul a fost total. In micile pauze de respiro se auzeau peste tot urlete dupa urlete care cereau piesa dupa piesa. M-a luat si pe mine valul metalului si m-am manifestat pe Jesus Save si Dead Skin Mask.La Angel of Death am stat deoparte, am o problema cu versurile la piesa asta si alte cateva. In rest, daca e sa ne luam dupa riffuri, macel sa fie!!La Regin Blood a fost iadul final. Nu mi-am dat seama cand a fost bis si cand s-a terminat concertul. Stiu ca dupa, cand savuram in tihna inca o bere, Billy a venit dupa mine si m-a luat aproape pe sus lasandu-ma cu masina la ‘domiciliu’ unde am mai terminat singur inca vreo 4 beri inainte sa ma culc.

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: Ciprian , 26 iunie 2012

Ultima modificare: Ciprian , 7 iulie 2012


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.