Serenade Fatale 9 @ cu Thenoots

•  

Warm up pentru Easter(n) Charity Blast. Toate profiturile în urma evenimentului se vor dona către Asociația Kola Kariola, o organizație non-profit ce are ca scop ajutorarea animalelor fără stăpân din România, un segment social cu un mare deficit.

Trei Bețivi se alătură cauzei susținute și oferă o brățară de acces, conform tradiționalului concurs de Serenade Fatale: Anume, la ora 22:00 dăm play unui album iar cine aduce la bar coperta albumului de pe pereții din interior, primește o invitație – brățară (tip abonament) de acces la Easter(n) Charity Blast valabilă pentru ambele zile ale festivalului.

Accesul la evenimentul din 12 & 13 Aprilie, se va face pe bază de brățară, pe care o găsiți la vânzare pe siteul OGR Punx https://ogr-punx.com. Brățările vor putea fi achiziționate și în seara warm-up-ului, direct de la dj-ul serii – Thenoots, în limita locurilor disponibile.
Prețul unei brățări tip abonament este de 80 de lei. În cele două zile ale evenimentului pe scenă vor urca: Pistol cu Capse, Serotone, Slicer, TUSOL, Rotheads, Bluebell Creeper, Asincron + încă două nume ce trebuie anunțate, cu genuri diverse de la punk, death metal, black n roll, emo, grunge, alternative trap și multe altele. De asemenea, în urma concertelor petrecerile nu se opresc, continuând cu after-party-uri ținute de Ferma Animalelor (12 Aprilie) și Emo Kids Reunion (13 Aprilie).

Mai multe detalii găsiți la eveniment: https://www.facebook.com/events/1069414087503739

Stay Metal & Mental! \m/

Pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/961695838895781

Postat în:

Evenimente

Scris de: Ciprian , 1 aprilie 2024

Ultima modificare: Ciprian , 1 aprilie 2024


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.