Metale Letale XXII @ cu Thenoots

•  

Romanian underground, punk, sludge, melodic hardcore, crossover thrash sau d-beat! Cu Thenoots @ Metale Letale, Ediția XXII.

Facem warm up pentru XMas Charity Blast. Toate câștigurile vor fi donate către Școala de Joacă, asociație ce organizează concerte, spectacole de teatru și petreceri accesibilizate pentru copiii cu dizabilități.

Trei Bețivi se alătură cauzei susținute și oferă o brățară de acces, conform tradiționalului concurs de Metale Letale: Anume, la ora 22:00 dăm play unui album iar cine aduce la bar coperta albumului de pepereții din interior, primește o invitație – brățară de acces la XMas Charity Blast.

Accesul la evenimentul din 21 Decembrie, se va face pe bază de brățară, pe care o găsiți la vânzare pe siteul OGR Punx https://ogr-punx.com/product/xmas-charity-blast-bracelet/ . Brățările vor putea fi achiziționate și în seara warm-up-ului, direct de la dj-ul serii – Thenoots, în limita locurilor disponibile. Prețul unei brățări este de 50 de lei. urcă pe scenă: Getchoo, Church of Cthulhu, Tourist și Crossbone, cu genuri diferite de la bedroom pop & post-punk, stoner metal & https://ogr-punx.com/product/xmas-charity-blast-bracelet/

Stay Metal & Mental! \m/

Link pentru eveniment https://www.facebook.com/events/1393213207935610/?ref=newsfeed

Postat în:

Evenimente

Scris de: Ciprian , 14 decembrie 2023

Ultima modificare: Ciprian , 22 ianuarie 2024


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.