Las Poftas in Underworld

•  

De curand am dat o fuga pana in Underworld pentru ca am aflat ca Las Poftas vor canta acolo. M-am intalnit la bar cu Tudorita cu care am stat la taifas pana a inceput cantarea. Oamenii au aparut in niste costume antice din diverse culturi, camuflati cu ciorapi si mascati pe fata … si asa a inceput veselia in micul subsol din Under.


Au spus ca au zburat din Sua sa cante aici si s-au pus pe treaba. Au un membru din Romania, inregistreaza in America si canta in spaniola. Dinamica punk a ritmurilor si vocea solistei fac totul. Canta foarte alert si te fac sa traiesti un moment punk autentic. Chiar daca formal ei se suie pe o scena, senzatia e ca urmaresti show-ul din sufragerie si faci parte din el. Tipa s-a amestecat prin public, s-a descaltat, toti au ciocnit shot-uri, parca nici n-am fost intr-un bar, ci la cineva acasa.

Aaa, la sfarsitul concertului, Gaby (sefu’ de la under) mi-a spus ca Dead Kennedys ar putea veni la vara in Fabrica. Daca n-as fi stiut cu cine vorbesc, nu l-as fi crezut, dar intre timp a devenit realitate si se pare ca e pe bune. Dead Kennedys vin la Bucuresti in Fabrica.

Ne vedem acolo!

Postat în:

Cronica de concert

|

Etichete:

Scris de: Ciprian , 26 martie 2018

Ultima modificare: Ciprian , 29 martie 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.