Flesh Rodeo si Last Rizla in Quantic

•  

Acum 2 zile Sorin m-a corupt sa merg la un concert in Quantic, cu 2 trupe de care nu mai auzisem, dar interesante. Am ajuns aproape de 9 cand pe scena cantau Flesh Rodeo intr-o sala goala pusca, erau doar cativa oameni in fata scenei, carora ne-am alaturat.

Prinsi in povestea trupei am simtit iesind din cele 3 chitari influentele progresive de genul Television, sunt clar cei mai Tool romani pe care i-am auzit. Pe la mijlocul prestatiei vocalul a spus ca mai canta cateva piese, doar ca acele piese au durat vreo 10-15 minute fiecare. La sfarsit cred ca au anuntat ca acesta a fost ultimul lor concert, sper sa nu fie chiar asa … e nevoie de astfel de trupe pe scena alternativa de la noi.

Si, cand eram siguri ca mai bine nu se poate, s-au apucat de treaba grecii de la Last Rizla. Cu o sala destul de goala la inceput, au cantat cum au stiut ei mai bine. Sunt destul de greu de descris, de la post si sludge, la noise, stoner, putin industrial old school si foarte mult psychedelic, zici ca ne-au bagat muzica direct pe vena. Sunt sigur ca daca surprindeai de aproape fetele celor din fata scenei, unii ai fi zis ca au ochii injectati.

Au bagat audienta in delir, la atmosfera contribuind si proiectile cu imagini si efecte destul de tripante. Totul s-a auzit foarte tare si cu o claritate a sunetului destul de buna.

Dupa o ora si ceva de transa mi-am revenit la realitate si am luat un vinil amintire la plecare. Strasnic concert !!

Scris de: Ciprian , 25 iunie 2018

Ultima modificare: Ciprian , 26 iunie 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.