Concert: Theory of Harmony

•  

“Având influențe din Blues, Folk, Pop-rock, muzica culta si Jazz, Matei Alexandru și Cătălin Sima încearcă sa construiască, prin muzica lor, un spațiu intim, introspectiv.

A Theory of Harmony explorează vastele posibilități armonice si nu numai, în încercarea de a vedea și a arata și altora ceea ce de obicei nu se vede, în încercarea de a turna lichidul color peste materia incoloră a diverselor trăiri umane.

Sunetul chitarelor acustice, adesea însoțit de aranjamente vocale, surprinde și îmbracă conținutul versurilor în hainele care i se potrivesc. Interesul solistului pentru muzica clasica și pasiunea chitaristului pentru jazz se îmbină oferind compozițiilor lor o eleganță aparte.

De la formule ritmice antrenante și solouri galopante de chitara, la căldura unui acord care nu are alt scop decât textura, experienta A Theory of Harmony Live aduce audienta intr-un mediu familiar în care se comunică emoții cât mai variate dar, în același timp unite prin soundul și imaginea, specifice proiectului, pe care cei doi muzicieni au reușit sa le creeze.”

– Text promo de Irina Stefanescu –

Intrarea liberă, aplauzele pe bază de donație!

Pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/584197523075195

 

Postat în:

Evenimente

|

Etichete:

Scris de: Ciprian , 26 iulie 2022

Ultima modificare: Ciprian , 30 iulie 2022


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.