Blood on the tracks cu Dan Stoica

•  

Dan Stoica, vocalul trupei Ulise este un “betiv” constant al barului. Joi seara vine la barul trei betivi sa ne cante si sa disece in fata audientei bucata cu bucata tot albumul Blood on Tracks al lui Dylan. Mai jos isi prezinta singur concertul:

“Dylan a compus Blood on the tracks în perioada în care i se destrăma căsătoria de 10 ani cu Sara (cu 4 copii). Acolo sunt toate piesele alea care dor de zici că îți găurește cineva tâmplele cu bormașina: Simple twist of fate, Tangled up in blue, You’re a big girl now, Idiot wind, If you see her say hello, Shelter from the storm. Sunt toate despre relația lor dezintegrată, relația lor la început, despre fostele lui iubite. Dylan neagă că piesele sunt autobiografice. Zice că sunt inspirate de Cehov. A scos de pe album în ultima clipă o piesă în care copiii îl întreabă unde e mama.

Mie albumul îmi ridică cel puțin două probleme: este bine să asculți ceva care îți poate provoca atât de multă durere? Este bine să îl interpretezi în cheia vieții artistului?

Joi cânt din Blood on the tracks și îl vorbesc pe Dylan pe la spate.”

 

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2063937053881035/

Postat în:

Evenimente

Scris de: Ciprian , 23 ianuarie 2018

Ultima modificare: Ciprian , 23 ianuarie 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.