Hip-Hop Cocktail

•  

Hip-Hop cocktail este un eveniment ce își propune să satisfacă ascultătorii de rap oldschool cât și newschool, să dea șansa unor noi poeți să își facă vocea auzită și să-și incerce flow.ul la microfon, intr-un mediu prietenos și vesel. Unde?….Păi in “Trei Bețivi”, iar cu ocazia aceasta să le arătam că nu sunt singurii.

• ZEHA – un puști ce și-a petrecut timpul “mâzgălind” pereții orașului și când nu, turnând alcool la lume. Nou pe treaba asta, e gata să vă arate câteva din bucățiile de pe primul lui album și, o data cu ele, primul lui videoclip, lansat in urmă cu cateva zile.
• Loial Grup – este o familie, mai mult decât un grup, ei abordează newschool-ul in flow vechi de PTM. Promovează Unitatea, Adevarul și, bineinteles, Loialitatea.
• Obraznicii – doi baieți din colentina: Coze, un liricist desăvârsit ce rupe rimele “caterincoase” de cartier și Nigel, care pe lângă pasiunea lui pentru rap newschool și oldschool, este prezent in mai multe ramuri muzicale ….de la clasica vioară la mixatul de neuro-phunk la petrecerile de DNB. Cei doi fiind prezenti de mai multe ori pe scenă în deschiderea altor artisti ca Macanache, Cedry2k sau Scrooge-Owens.
• Mișu, un rastafarian de categoria grea, pe care il puteți gasi la bar gata să vă serveasca cu shoturi tari , cocktailuri fine sau bere rece. ****Don’t Drink and Drive****
Dupa ce baieții iși fac filmul orice om doritor e binevenit la microfon la sesiunea Open Mic.

Intrarea este liberă.

Pagina evenimentului: facebook.com/events/415521775914195/

Postat în:

Evenimente

Scris de: Hariton , 18 aprilie 2019

Ultima modificare: Hariton , 18 aprilie 2019