Ne imbatam cu muzica pe vinyl

•  

Barul nostru are doua vicii majore: muzica si alcoolul.

Ei sun Vali si Victor, betivii vinyl-urilor:

Din cand in cand isi unesc fortele, si atunci pun la cale cate o seara de muzica de vinyl care iese cam asa:

Daca nu au o bere in mana au cate un vinyl. Tudorita danseaza prima si e omniprezenta si luminiscenta. Carasu’ aduna lumea in jurul lui la bar in fiecare vineri seara. Alexei era basistul barului, dar de cand se bat trupele pe el e mereu plecat prin turnee. Matei e cel mai manios betiv, Marius este specialistul in bere, Dani si Flori sunt oamenii de stiinta ai barului, iar Gelu e cel mai iubit dintre pamanteni. Radu si Sorin sunt dinamovistii barului, stelisti nu mai avem, sunt ocupati cu bitcoin. Ana vegheaza la bunul mers al barului, iar eu ma mai fac ca o mai ajut la bar.

Si mai sunt multi altii, toti cei care intra la trei betivi sunt personaje principale. Ne adunam la bar, socializam, ne cunoastem si recunoastem printre aburii alcoolului, printre Pixies, Tool, Swans, Mr Bungle, The Ocean, Hypno5e, Gojira, My Dying Bride, Tom Waits, Nick Cave si ce mai avem pe pereti, iar pe pereti avem multe.  Suntem ca o mare familie de betivi.

In alta ordine de idei:

Vineri, 15 decembrie 2017 reluam operatia medical-muzicala asupra urechilor conform traditiei barului. Betivii rezidenti sunt ca de obicei Victor si Vali, iar reteta e aceeasi:

Se ia un disc de vinyl si se masoara bine din priviri. Se scoate cu grija din coperta, se ia o perie de catifea si se curata cu atentie versurile, printre randuri, printre santuri, printre instrumente, pana cand sunetul devine cat mai cald si patrunzator. Se aseaza cu mare bagare de seama pe pickup si se pune la invartit. Se conecteaza cu grija chirurgicala acul si se asculta cu o bere in mana la barul trei betivi, atat cu urechea externa dar mai ales cu cea interna.

Va asteptam! Ca intotdeauna intrarea si spirtul sunt libere.

Pagina Evenimentului: https://www.facebook.com/events/395660020868738/

Postat în:

Betivisme, Evenimente

Scris de: Ciprian , 9 decembrie 2017

Ultima modificare: Ciprian , 24 ianuarie 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.