Fucking Screamo! brasovean si frantuzesc

•  

Aseara am plecat cu Sorin in fostul Question Mark (acum Motiv) sa urmarim doua trupe de screamo.

Am gasit vechiul loc de concerte de sub pamant putin schimbat, scena pusa unde era barul, iar barul unde era scena. Singura bere valabila era un ursus micut, nu foarte rece, la un pret decent de 6 lei. Prima trupa care si-a inceput mendrele a fost Apa Simbetii. Au cantat un black death multidimensional, care mi-a depasit asteptarile. Sunetul era si el bunicel, in functie de locul in care te asezai. Au aparut acolo Tudo si Vali cu care ne-am pus la dezbatut ce picturi ar merge sau n-ar merge prin curtea trei betivi.

Au urmat I Stared into the Forest, trupa brasoveana care a uimit. Tobarul batea in toba cu o forta de zici ca te lovea direct in cap. Impreuna cu doar doua chitari cu riff-uri algoritmice si bine suprapuse, a format o orchestra psihedelica dementa foarte noise, doar mult mai rau decat asta… fucking screamo! Ti se urca mintea pe pereti.

Omul de la toba lovea asa tare ca la un moment dat a dezmembrat toba si si-a defectat pedala. In final a rezultat una din cele mai tari experiente pe care am putut sa le am la vreun concert romanesc.

Si dupa ceva probe serioase de sunet s-au apucat si headlinerii francezi de treaba, The Rodeo Idiot Engine. Au cerut sa se stinga toate luminile, s-a lasat intuneric bezna, iar odata cu show-ul a pornit un joc infernal de lumini aduse de ei, care iti fracturau privirea.

Odata cu asta a inceput si fracturarea urechii. Si a urmat o hardcoreala experimentala la fel de dementa si agresiva. Din pacate, putinii oameni veniti nu erau suficient de multi pentru a putea forma un mosh pit pe masura, asa ca ne-am multumit cu datul din cap, maini si ne-am descurcat cum am putut.

N-am putut pleca de acolo ca de obicei fara un suvenir… si-am luat-o agale pe jos spre casa.

Scris de: Ciprian , 26 aprilie 2018

Ultima modificare: Ciprian , 26 aprilie 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.