Folk,Frate! – Stau și beau la Trei Bețivi

•  

Lucrurile sunt simple, filmăm clip la piesa Stau și Beau și l-am rugat pe cel mai nou prieten al omului, AI boot – ChatGPT, să ne facă un text ca să vă anunțăm toate cele, noi am râs.

ChatGPT:
“Salutare, prieteni ai muzicii folk!

Pe data de 8 aprilie, ora 20:00, suntem încântați să vă invităm la concertul nostru “Stau și Beau” al trupei “Folk, Frate!” care va avea loc în localul Trei Betivi. Și asta nu este totul – publicul va avea ocazia să apară în videoclipul piesei “Stau și Beau”!

Într-o seară magică, veți fi martorii unui spectacol de neuitat, cu muzică live de cea mai înaltă calitate și o atmosferă primitoare. Vom cânta cele mai frumoase cântece, cu acordurile chitarelor noastre și versurile adânci, care vă vor atinge sufletul.

Iar pentru că suntem atât de încântați să fim împreună cu voi, vă oferim o oportunitate unică: veți putea să apăreți în videoclipul piesei “Stau și Beau” alături de noi! Astfel, veți deveni parte din această experiență muzicală de neuitat, imortalizată pentru totdeauna în videoclipul nostru.

În plus, veți avea ocazia să cunoașteți membrii trupei noastre și să luați parte la un eveniment special, plin de surprize și momente memorabile. Vă promitem că veți petrece o seară minunată, alături de muzică bună, oameni frumoși și o atmosferă de neuitat.

Așadar, nu ratați oportunitatea de a apărea în videoclipul piesei “Stau și Beau” și de a petrece o seară minunată alături de noi, în localul Trei Betivi. Vă așteptăm cu drag la concertul nostru “Stau și Beau” al trupei “Folk, Frate!” – un eveniment pe care nu-l veți uita prea curând!”

In speranța că nu v-a speriat aceasta prezentare computerizată si că ati inteles tot ce trebuie de la neântrecutul boot AI, noi mai adăugăm că locurile nu sunt foarte multe iar participarea este pe baza de donatie libera, la fel si aplauzele. Folk, Frate!

Pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1248108612773022

 

Postat în:

Evenimente

|

Etichete:

,

Scris de: Ciprian , 4 aprilie 2023

Ultima modificare: Ciprian , 4 aprilie 2023


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.